Inici

L'alcalde de Vila-real acompanya l'empresa vila-realenca Dolores Cortés en la Mercedes Fashion Week de Madrid

dimarts, 10 de juliol de 2018

10-07-2018 Dolores Cortés Madrid

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor de Comunicació, Francisco Valverde, han acompanyat l'empresa vila-realenca Dolores Cortés durant la Mercedes Fashion Week de Madrid, que ha oferit una desfilada a Ifema per a presentar la col·lecció Primavera-Estiu 2019.

L'esdeveniment ha servit també per a commemorar el 65é aniversari de la creació del primer banyador de la companyia, el primer elàstic del sector, que no només va marcar la història d'aquesta peça, sinó que també va suposar un abans i un després en l'àmbit de la moda. "L'experiència de veure com una xicoteta empresa de la nostra humil ciutat és capaç d'obrir-se camí entre els millors en un certamen de moda com aquest és inoblidable", assegura Benlloch, al mateix temps que ha destacat l'important paper que ha exercit aquesta factoria, que "ha portat el nom de Vila-real al voltant del món i que ha demostrat una gran capacitat per a avançar-se al seu temps i per a emprendre el camí de la innovació, aconseguint una empresa capdavantera de la qual tots ens sentim orgullosos".

En aquest sentit, afirma que "és un luxe poder tenir en la nostra ciutat tant talent i empreses que ens generen marca i orgull de ser de Vila-real". "Veient l'espectacular desfilada, em venia al capdavant tot l'esforç i el treball que la nostra Filla Predilecta, Lola, els seus treballadors i la seua família han hagut de fer per a aconseguir aquest magnífic èxit", apunta. "Competir en el món des d'una xicoteta ciutat com la nostra no és fàcil, i menys partint del treball, la humilitat, la creativitat i sobretot la cultura de l'esforç, senyes d'identitat que hem heretat dels nostres avantpassats, agricultors emprenedors i incansables", manifesta el primer edil.

D'altra banda, Benlloch assenyala que "empreses com la de Dolores Cortés, ara excel·lentment dirigides per la seua filla Dolores i el seu marit José, i els més joves Dani, Oscar... són un exemple de valors de treball i esforç del qual ens podem sentir molt orgullosos". A més, destaca la importància de la diversificació econòmica, "fonamental en aquest món globalitzat". "A Vila-real tenim l'enorme sort de comptar amb moltes empreses de ceràmica, del sector del moble o d'agricultura, a les quals se suma el nostre excel·lent ambaixador, el Villarreal CF i també l'empresa tèxtil, representada per Dolores Cortés", indica.

"Gràcies a l'excel·lent equip humà de treballadors que formen part d'aquest excel·lent equip que ofereix oportunitats per a les dones, i que va ser creada per una gran emprenedora, a més d'innovadora, la nostra benvolguda Lola. Gràcies de nou, en nom de tota la ciutat", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es