Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

Vila-real reuneix 8.200 assistents a nou congressos el 2018 i espera superar les 7.500 visites a la Fira Destaca al novembre

tornar Imprimir

dijous, 19 de juliol de 2018

Relacions institucionals, Sala de premsa

19-07-2018 Balanç Congressos

Vila-real reuneix 8.200 assistents a nou congressos el 2018 i espera superar les 7.500 visites a la Fira Destaca al novembre

Aquest 2018 Vila-real ha reunit 8.200 persones assistents als nou congressos organitzats fins a l'actualitat. El regidor de Congressos, Diego Vila, ha fet balanç dels esdeveniments organitzats al llarg de l'any, que han tingut una gran repercussió, "convertint en un referent la nostra marca de Ciutat de Congressos, tant en l'àmbit provincial com en l'àmbit autonòmic".

L'edil ha explicat que, tot i que hi ha congressos ja consolidats, enguany s'han organitzat noves cites, a les quals al novembre se sumarà la celebració de la Fira Destaca, que es realitza cada dos anys i que espera superar els 7.500 assistents de l'última edició, que van superar en 1.500 persones les congregades el 2014.

"Enguany hem volgut donar un impuls als centres de congressos de la ciutat", afirma Vila, "per això hem millorat el Centre de Congressos i Convencions El Molí, amb una remodelació de la primera planta, així com de les sales de reunions de la planta baixa i la xarxa wifi del local". A més, s'ha intervingut al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on s'ha potenciat la instal·lació de fires, gràcies a la instal·lació d'estands que es van adquirir en l'anterior legislatura i que "fan més atractiu l'espai".

Al llarg de l'any s'han celebrat les Jornades d'Alumnes Mediadors, amb 1.890 assistents; el Congrés Iberoamericà de Mediació Policial, amb 750; la Fira de Proveïdors de Leroy Merlin (4.500); el Simposi Internacional de Naturalesa i Fotografia (350); el V Meeting on Economics (150); el Congrés Internacional de Futbol (185); el Congrés de Psiquiatria i Noves Tecnologies (120); el Congrés d'Especialitats Hospitalàries (110), i European Master in Business Studies (120). "A aquests esdeveniments se suma la nostra col·laboració amb el torneig de futbol femení Girl's Cup, amb 800 assistents, i amb la marxa solidària d'Aspanion a benefici de Pintando el Camino en Rosa, amb 1.200 participants", assegura l'edil.

Totes aquestes convocatòries "aposten per generar economia local, ja que tant en l'organització, com en els allotjaments i dietes sempre comptem amb els negocis de la ciutat", manifesta Vila, al mateix temps que destaca que "gràcies a les ajudes que arriben des de la Generalitat i el Fons Social Europeu, l'oficina de Turisme compta amb l'ajuda d'una jove professional que està preparant un pla estratègic de treball per a impulsar la nostra marca de ciutat i seguir sent un referent en l'àmbit dels congressos".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es