Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La cafeteria de la Ciutat Esportiva Municipal obrirà les portes durant el mes d'agost, després de l'adjudicació

tornar Imprimir

dijous, 26 de juliol de 2018

Sala de premsa, Esports

La cafeteria de la Ciutat Esportiva Municipal obrirà les portes durant el mes d'agost, després de l'adjudicació

El bar cafeteria de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) obrirà les seues portes al llarg del pròxim mes d'agost, després de la seua adjudicació definitiva. Així ho ha anunciat el regidor d'Esports, Javier Serralvo, qui assegura que els nous responsables de la seua gestió es troben condicionant el recinte per a començar a oferir servei als usuaris que acudeixen a la zona a practicar esport.

"L'Ajuntament ja va realitzar fa mesos algunes intervencions per a posar a punt el local, de manera que qui ho gestione puga oferir el servei adequat que mereixen aquestes instal·lacions", afirma Serralvo. Així, s'ha barrat el perímetre de la cafeteria -sempre oferint la possibilitat d'albirar els camps de futbol-, de manera que es puga oferir un horari independent, encara que tal com assegura l'edil "haurà d'estar oberta sempre en l'horari de les competicions per a donar servei, no només als esportistes, sinó també als espectadors i acompanyants que acudisquen fins a la zona".

"Els clients podran veure en tot moment què ocorre en la pista, ja que està tot preparat perquè no perden detall dels partits, especialment quan es tracta de pares o mares que acompanyen els seus fills a disputar una trobada esportiva", explica. "Esperem que, una vegada els adjudicataris preparen al seu gust el recinte, al llarg del mes d'agost ja puga estar en actiu la cafeteria, que completa així un espai esportiu del que ja fan ús milers de ciutadans i que en breu, a més, comptarà amb la tan esperada pista d'atletisme", manifesta el responsable de la Regidoria.

Cal destacar que, a la incorporació de la pista d'atletisme se sumen altres millores que es van realitzar anteriorment, com la substitució de vidres dels vestidors, la instal·lació de xarxes parabalons o la creació d'un accés més restringit. "Esperem que amb aquest nou servei els usuaris estiguen més satisfets", indica.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es