Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular ofereix 380 places distribuïdes en una trentena de tallers sobre disciplines artístiques, de salut i d'oci

tornar Imprimir

dimarts, 31 de juliol de 2018

Sala de premsa, Educació

Rosario Royo presenta la campanya 66 de la Universitat Popular

La Universitat Popular ofereix 380 places distribuïdes en una trentena de tallers sobre disciplines artístiques, de salut i d'oci

La regidora de la Universitat Popular, Rosario Royo, ha presentat la programació de la campanya 66, que comptarà en aquest últim trimestre de l'any amb un total de 380 places distribuïdes en 26 tallers diferents. "Vila-real, com a Ciutat Educadora, aposta per seguir oferint formació, en aquest cas no reglada, per a satisfer la demanda dels ciutadans", explica Royo, que destaca que des de la Regidoria es treballa en tres àmbits: l'organització d'aquests tallers, així com activitats complementàries que se celebren de manera puntual i també la col·laboració amb associacions de la ciutat a través de la música.

"Aquesta edició de la Universitat Popular compta amb cursos similars a anys anteriors, ja que l'alumnat és fidel i demanda un determinat tipus de tallers que tenen molt d'èxit cada any", explica Royo, que destaca que hi ha alternatives "per a tots els gustos, especialment pensades per a fomentar l'oci, la creativitat i la salut". Entre els cursos oferits destaquen els d'aplicacions de boixets -en diversos nivells-, balls de saló i balls llatins, calats, tècniques decoratives, taller d'estimulació cognitiva i memòria, per a aprendre a utilitzar el telèfon intel·ligent o tauleta i per a usar el correu electrònic i navegar per internet, anglés, labor de retalls, pintura i restauració de mobles.

"Tota l'oferta es troba disponible des de ja perquè qui ho desitge puga formalitzar la matrícula", explica Royo. Enguany ha canviat la forma d'inscripció, de manera que es podrà realitzar a través del web municipal, tot i que també es manté l'atenció presencial a l'Ajuntament, lliurant la corresponent instància. Els preus van des dels 60 fins als 75 euros i "si algú vol cursar algun dels tallers però no pot per problemes econòmics, hi ha descomptes per a tot tipus de col·lectius, perquè els diners no siguen un problema per a cap veí".

La formació s'impartirà en diferents espais, com les associacions de veïns de l'Hospital, el Pilar, Torre Motxa, la Casa de la Dona, l'IES Francesc Tàrrega, la UNED, Pintat a mà Marisa Vidal, el Viver d'Empreses, l'Escola Taller, el CEAM o una fusteria del carrer de Trullench. "Enguany s'han resituat un parell de tallers que s'oferien a la Fundació Caixa Rural, que actualment està en obres", indica Royo, que anima els veïns a participar-hi i inscriure's durant tot el mes d'agost i fins a l'inici del curs al setembre mentre hi haja places.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es