Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real formalitzarà el conveni amb els pares carmelites per a iniciar la construcció immediata del nou pavelló poliesportiu Campió Llorens a càrrec del Villarreal CF

tornar Imprimir

divendres, 3 d'agost de 2018

Sala de premsa, Esports, Ajuntament

L'alcalde anuncia la signatura del conveni amb Carmelites pel Campió Llorens

Vila-real formalitzarà el conveni amb els pares carmelites per a iniciar la construcció immediata del nou pavelló poliesportiu Campió Llorens a càrrec del Villarreal CF

"El passat dia 1 d'agost vaig dictar una resolució perquè un dels projectes que més il·lusió em feia siga una realitat en breu". Així ha anunciat l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, que l'inici de les obres de construcció del nou pavelló poliesportiu Campió Llorens és imminent. 

"Després d'any i mig de tràmits i dificultats burocràtiques i registrals de la finca on se situarà, dilluns podrem donar eixida a un acord històric per a la ciutat, amb la signatura oficial del conveni amb el pare David, de l'orde dels carmelites, que donen al poble 3.000 metres quadrats de sòl per a edificar la nova infraestructura", afirma. D'aquesta manera, en breu podran començar les obres de construcció del nou pavelló, que són a càrrec del Villarreal CF, valorades en vora un milió d'euros. "Els tràmits estan molt avançats i el projecte està preparat per a iniciar uns treballs que ens permetran obtenir el cinqué recinte esportiu de la ciutat, la qual cosa ens posarà al capdavant en l'àmbit estatal en nombre d'edificis d'aquestes característiques", explica Benlloch, que augura que els treballs podran estar conclosos en un termini d'un any.

L'acord a tres bandes amb els carmelites i el Villarreal CF permetrà a la ciutat obtenir un nou recinte esportiu, a més de la nova plaça del Llaurador, a cost zero per a les arques municipals. En aquesta línia, l'alcalde recorda que el vell pavelló Campió Llorens va haver de ser derruït perquè, a més de presentar nombrosos problemes a causa de la seua antiguitat, també suposava un risc en cas d'una evacuació del camp de futbol. "Gràcies al conveni amb el Villarreal, vam aconseguir una plaça diàfana que serveix per a esdeveniments de gran format i tindrem un recinte més modern sense cap cost", apunta. 

El nou pavelló comptarà amb dues sales multifuncionals de 150 metres quadrats cadascuna i donarà servei a tota la població, a més dels 400 alumnes del col·legi Verge del Carme. Els estudiants del centre educatiu podran fer ús durant 1.850 hores anuals i, dins d'aquest període, tindran el dret de reservar-se cinc caps de setmana a l'any per a utilitzar-lo de forma exclusiva. "Tots coneixem la intensa activitat d'aquests col·lectius, com les associacions Karit o JuCar, que organitzen nombrosos esdeveniments i que ara podran disposar d'aquest espai per a qualsevol activitat que realitzen", apunta. "Tenim tots els informes tècnics a favor i l'expedient està complet, de manera que prompte podrem fer ús d'aquest espai, gràcies a un acord històric i molt favorable per a la ciutat, pensant en l'interés general de tots els veïns", conclou l'alcalde.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es