Inici -> └rees -> Festes -> Junta de Festes

La recepciˇ de la Mare de DÚu de GrÓcia que donarÓ inici a les festes el divendres 31 d'agost s'avanša a les 18.00 hores per a garantir la seguretat amb motiu del partit de Lliga del Villarreal

dissabte, 4 d'agost de 2018

Baixada de la Mare de DÚu de GrÓcia, 2018

La imatge de la patrona de Vila-real, la Mare de DÚu de GrÓcia, tornarÓ a la ciutat el pr˛xim 31 d'agost una hora abans de l'habitual. Amb motiu de la coincidŔncia del primer dia de les festes patronals amb la jornada de Lliga que enfrontarÓ el Villarreal CF i el Girona a l'Estadi de la CerÓmica a les 22.00 hores, la Junta de Festes, la Policia Local i la Policia Nacional han decidit avanšar a les 18.00 hores l'acte de recepciˇ de la imatge de la patrona enfront de Carmelites, que donarÓ pas posteriorment a l'ofrena floral fins a l'esglÚsia Arxiprestal. 

"La coincidŔncia de la tradicional baixada de la Mare de DÚu amb la jornada de Lliga ha fet necessari aquest xicotet canvi per motius de seguretat, ja que la recepciˇ de la imatge de la patrona tÚ lloc prÓcticament enfront de l'Estadi de la CerÓmica, en l'entorn del qual s'haurÓ de desplegar el mateix dia el dispositiu policial habitual de les jornades de Lliga", detalla el regidor de Festes, Javier Serralvo. "El canvi Ús mÝnim, de nomÚs una hora i evidentment figurarÓ en el programa de festes en l'hora correcta, per˛ Ús important que els vila-realencs i les vila-realenques siguen coneixedors d'aquesta modificaciˇ perquŔ el dia 31 puguem acudir tots a rebre la nostra patrona com es mereix i amb totes les garanties de seguretat, tant per a la recepciˇ de la imatge com per al posterior partit que enfrontarÓ el Villarreal i el Girona", assenyala.

La baixada de la Mare de DÚu de GrÓcia des de la seua ermita, al paratge del Termet, a la ciutat dˇna inici als 10 dies de festes que la ciutat de Vila-real dedica a la seua patrona. Com cada any, la Moreneta serÓ rebuda a l'entrada del municipi, enfront de Carmelites, per les autoritats municipals, reina i dames de les festes, clergat, penyes i ve´ns, que l'acompanyaran en el trajecte a l'Arxiprestal, on rebrÓ l'ofrena de la ciutat. 

La celebraciˇ de la tercera jornada de Lliga la nit de divendres permetrÓ tambÚ que la plaša del Llaurador, enfront de l'Estadi de la CerÓmica, puga acollir dissabte a la nit, 1 de setembre (00.00 hores), una de les principals actuacions de la programaciˇ de les festes: el concert del grup Jarabe de Palo.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es