Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

El projecte socioeducatiu Promou tanca un estiu d'activitats i integració per a 21 menors en risc d'exclusió o protecció social

diumenge, 5 d'agost de 2018

Campament del programa Promou 2018_2

Un total de 21 xiquets i xiquetes d'entre 6 i 14 anys han participat aquest estiu en el projecte socioeducatiu Promou, que impulsa cada any la Regidoria de Serveis Socials. L'objectiu d'aquest programa és oferir una alternativa d'oci i integració social a xiquets en risc d'exclusió o amb mesures de protecció durant les vacances escolars d'estiu.

Amb aquesta finalitat, els xiquets i xiquetes de Promou han pogut gaudir durant tot el mes de juliol d'activitats lúdiques, com excursions a Portaventura, Dinópolis o el parc miner del Maestrat, a més del campament al Mas de Borrás, en la població de Villahermosa, del 16 al 22 de juliol. El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, va visitar el campament i destaca la importància que ha adquirit el programa Promou per a garantir el seguiment dels menors de famílies amb problemes d'exclusió o bé que són atesos pels Serveis Socials amb alguna mesura de protecció durant els mesos d'estiu, a més de treballar en valors i afavorir la integració dels xiquets. 

"El programa Promou pretén oferir als menors, derivats sempre per professionals de Serveis Socials, un seguit d'activitats que, a través de l'aproximació a la naturalesa, l'esport o la interacció amb altres xiquets i xiquetes en un entorn normalitzat i sempre supervisats per experts, ens permeten abordar la inserció social des d'una perspectiva integral", valora Escorihuela. Per això, el programa també té en compte la intervenció amb els pares, mares o tutors dels menors. 

En aquesta setena edició, Escorihuela ha posat de manifest el recorregut del programa, "amb un funcionament més que satisfactori, que l'ha fet convertir-se en un dels projectes més importants per a aquesta Regidoria". "El Promou és una eina ideal que aborda problemàtiques de manera integral fora de l'àmbit formal i dóna una oportunitat d'oci a menors al mateix temps que promou valors i potencia els vincles naturals amb les famílies i la inserció", conclou l'edil.

Galeria multimèdia

Imatges

Campament del programa Promou 2018_1 Campament del programa Promou 2018
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es