Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

El Campus Natura, de Serveis Socials i la Fundació Caixa Rural Vila-real, ofereix una alternativa d'oci i atenció a persones amb capacitats diferents durant l'estiu

diumenge, 12 d'agost de 2018

El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, i la regidora de Família, Rosario Royo, han acompanyat aquest estiu els usuaris del Campus Natura. El programa, promogut per l'àrea de Serveis Socials i gestionat per primera vegada a l'estiu per la Fundació Caixa Rural Vila-real, ofereix activitats lúdiques i educatives dirigides a persones amb capacitats diferents durant les vacances estivals. Les activitats es desenvolupen al Termet i al col·legi d'educació especial La Panderola.

Escorihuela, que va visitar els alumnes acompanyat del secretari general de la Fundació, Josep Ramos, ha destacat la importància d'aquest tipus de programes per a afavorir l'atenció dels usuaris per professionals especialitzats durant les èpoques de vacances, a través d'activitats educatives, d'oci i integració que faciliten, a més, la conciliació de les famílies. En la mateixa línia, Royo, que va impulsar des de l'àrea de Família aquest programa fa alguns anys, destaca la consolidació i ampliació de la iniciativa, després de la recent adjudicació a la Fundació Caixa Rural Vila-real. El Campus Natura forma part dels programes d'atenció a menors durant les vacances escolars impulsats pel Departament de Serveis Socials, juntament amb l'Aplec de Temps Lliure, tant a l'estiu com per Nadal i per Pasqua.

Galeria multimèdia

Imatges

Campus Natura, estiu 2018_1 Campus Natura, estiu 2018
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es