Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

El III Congrés Iberoamericà de Mediació Policial supera expectatives professionals del 85% dels assistents i consolida la marca de Vila-real, Ciutat de Congressos

dilluns, 13 d'agost de 2018

El III Congrés Iberoamericà de Mediació Policial va superar les expectatives professionals del 85% dels assistents. L'organització del simposi, promogut per la Policia Local i la Regidoria de Congressos, ha fet públics els resultats de l'enquesta d'impacte del certamen referent de la mediació policial, que, del 21 al 23 de març, va reunir a Vila-real els millors professionals i experts en aquest mètode de resolució pacífica de conflictes de l'àmbit internacional.

Per a l'anàlisi de l'impacte del congrés, l'organització ha pres com a base les enquestes realitzades als mateixos assistents al simposi, tant en relació amb els continguts com amb la seua percepció de la ciutat i les instal·lacions o la despesa realitzada. De les conclusions de l'estudi, destaca la impressió positiva -bona o molt bona- de la ciutat per al 87% dels assistents, que els portaria a recomanar la visita o tornar entre un 94 i 99% dels casos; o la valoració de les instal·lacions del congrés, celebrat al centre de convencions El Molí del Termet, amb un 74% dels assistents que les considera adequades o molt adequades. Quant al contingut, la majoria considera que li va aportar coneixements i eines útils per a la pràctica de la mediació en el desenvolupament de la seua labor professional. Així, el 84% considera que ha millorat els seus coneixements i el 81% valora l'establiment de noves relacions professionals, mentre que un 85% considera satisfetes les seues expectatives.

Els assistents al congrés també valoren positivament l'estada a la ciutat, amb una despesa en allotjament d'entre 75 i 150 euros, similar a la despesa realitzada en l'àrea de la restauració. Els sectors d'oci i de comerç van suposar en la major part dels casos una despesa inferior als 75 euros. 

"Els resultats d'aquestes enquestes vénen a corroborar la consolidació i projecció adquirida pel Congrés Iberoamericà de Mediació Policial i per la nostra Policia Local com a principal referent en la pràctica d'aquest mètode de resolució de conflictes basat en la paraula", valora la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. En la mateixa línia, l'edil responsable de l'àrea de Congressos, Diego A. Vila, recorda la rellevància d'aquesta cita internacional com un dels puntals de la marca de Vila-real, Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments. "Amb més de 300 assistents, el Congrés Iberoamericà de Mediació Policial és, sens dubte, un dels principals certàmens en el seu àmbit a tot el món i un dels esdeveniments que ens han permés assentar la nostra marca per a l'organització d'esdeveniments de grandària mitjana i promoure el coneixement com la principal matèria primera de l'economia del futur", agrega Vila.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es