Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

L'SME convoca la sisena edició de Becaesport per a becar un total de 36 joves monitors en la campanya 2018-2019

dimecres, 15 d'agost de 2018

El Servei Municipal d'Esports ha convocat una nova edició del programa de beques Becaesport, que en la seua sisena convocatòria oferirà una oportunitat laboral i formativa en l'àmbit de l'esport a 36 beneficiaris. En concret, Becaesport constarà de dos subprogrames: el primer, amb 14 beques, per a la formació i realització d'estudis en l'àrea d'esports, i un segon subprograma de col·laboradors amb un màxim de 22 beneficiaris, enfocats tots dos principalment a la promoció de la pràctica esportiva en edat escolar a través de la nova campanya del Campionat Multiesport Escolar.

"Després de cinc anys, el Becaesport està plenament consolidat com un programa pioner de beques en l'àmbit de la formació esportiva que no solament ofereix una oportunitat a professionals del sector sinó també reverteix en la millora de la qualitat del servei i, sobretot, ens permet reconéixer l'important paper dels col·laboradors esportius i monitors de l'esport escolar per a la promoció de l'activitat física i els valors associats a l'esport des d'edats primerenques", valora el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. 

Els becats s'incorporaran a partir d'octubre a l'SME i s'integraran en les seues respectives activitats durant els vuit mesos de la campanya, fins al 31 de maig. Les beques estan dotades amb 500 o 250 euros, en funció del subprograma, amb una dedicació de 20 hores setmanals. Les bases per a participar en el programa estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es