Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

Vila-real participa en els actes del 150é aniversari de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres

tornar Imprimir

dissabte, 25 d'agost de 2018

Festes, Sala de premsa, Ajuntament, Relacions institucionals

Participació en les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres_3

Vila-real participa en els actes del 150é aniversari de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres

Una delegació de Vila-real, encapçalada per l'alcalde, José Benlloch, i amb participació de la Junta de Festes, dames de la ciutat i el sacerdot mossén Guillermo Sanchis, Fill Adoptiu de Vila-real, han participat, convidats pel consistori, en els actes d'inici de les festes patronals de Cinctorres en honor a la Mare de Déu de Gràcia. Benlloch ha exercit de pregoner de la festa i ha lliurat als veïns de Cinctorres una làmina en commemoració d'aquesta data. La participació en aquests actes s'emmarca en el 150é aniversari de la construcció de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres i en les estretes relacions de germanor que uneixen ambdues poblacions, que comparteixen devoció a la patrona de la Mare de Déu de Gràcia. 

L'origen cinctorrà de mossén Serafí Sorribes, qui va exercir més de 30 anys de sacerdot a Vila-real i hi va deixar una forta empremta en la societat, així com el fet que Cinctorres nomenara el 2009 el paleontòleg vila-realenc Andrés Santos com a Fill Adoptiu de la ciutat són alguns dels lligams que uneixen ambdues poblacions. La penya Javi Prats del Villarreal CF, la semblança arquitectònica de l'església de Sant Pere amb l'Arxiprestal de Vila-real o l'origen cinctorrà de la família Polo de Bernabé són altres nexes d'unió amb Cinctorres, municipi amb el qual Vila-real manté un conveni de col·laboració per a la difusió del patrimoni paleontològic dels Ports entre els alumnes vila-realencs.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Participació en les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres Participació en les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres_2 Participació en les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es