Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local suma un tot terreny i quatre turismes a la flota de vehicles mitjançant el sistema de rènting

dilluns, 27 d'agost de 2018

Presentació de nous cotxes de la Policia Local

La Policia Local de Vila-real acaba d'incorporar a la flota de vehicles cinc nous automòbils que, mitjançant el sistema de rènting, permetran donar un millor servei als ciutadans en diversos àmbits. L'intendent en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, han rebut els nous vehicles, que ja formen part del parc mòbil del cos de seguretat. 

"Actualment tenim 15 unitats de turismes i furgonetes i 11 motocicletes", explica Nieto, qui detalla que "cada any es renova un lot pel sistema de rènting, ja que és l'opció més rendible per al nostre servei". Aquesta opció inclou una cobertura de tot risc, garantint qualsevol tipus de reparació des d'avaries o punxades fins a accidents i la substitució de qualsevol automòbil que haja d'estar més de 24 hores al taller. "Això resulta molt interessant, tenint en compte que són vehicles que estan rodant les 24 hores del dia i tenen un desgast important", declara.

La inversió municipal durant els quatre anys que dura el rèntingronda els 210.000 euros. "D'aquesta manera, durant tot aquest temps estem tranquils, perquè sabem que els vehicles compten amb les millors condicions i els nostres agents poden treballar com mereixen i oferir un bon servei", agrega Gómez.

Una de les cinc noves incorporacions és un tot terreny, que es destinarà exclusivament a la Unitat de Policia Rural. "No solament compta amb una altura considerable, important sobretot per als dies de pluja intensa en la zona rural, sinó també amb tracció a les quatre rodes", indica Nieto. A més, els treballadors disposaran de tres vehicles policials més totalment equipats amb l'última tecnologia tant en seguretat per als agents com en matèria de megafonia, llums d'emergència i altres elements. D'ells, un està dotat amb un joc de detinguts. El cinqué és un vehicle camuflat que donarà servei al Gavim (Grup d'Atenció a les Víctimes del Maltractament) per a l'acompanyament de les víctimes a dependències de l'Administració com els Jutjats o el Centre Dona 24 hores o per a acompanyar-les als seus domicilis o lloc de treball. 

El rèntingdels vehicles s'ha realitzat a través d'un concurs públic al qual s'han presentat diverses mercantils, que han realitzat les seues ofertes i millores per al servei. Finalment s'han adjudicat en diversos lots a Transtel, SA i Autos Iglesias, SA.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de nous cotxes de la Policia Local_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es