Inici -> └rees -> Policia Local -> NotÝcies de la policia

Un dispositiu especial reforšarÓ la seguretat en festes amb especial atenciˇ als actes multitudinaris

dilluns, 27 d'agost de 2018

Junta de Seguretat 27-8-2018

Un dispositiu especial, format per la Policia Local, Policia Nacional i Policia Auton˛mica juntament amb altres cossos com la GuÓrdia Civil, Protecciˇ Civil o Creu Roja, reforšarÓ la seguretat en els principals actes multitudinaris de les festes en honor a la Mare de DÚu de GrÓcia. La Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch, ha perfilat els ˙ltims detalls del dispositiu.

Per a garantir la seguretat durant les festes, la Junta de Seguretat preveu una estreta colĚlaboraciˇ entre la Policia Local i Policia Nacional, que reforcen els seus operatius, a les quals enguany se suma un major protagonisme de la GuÓrdia Civil, amb controls de trÓnsit i de pirotŔcnia. El dispositiu incidirÓ fonamentalment en les zones de majors aglomeracions per la celebraciˇ d'actes multitudinaris, ja que es mantÚ en el 4 (risc alt) el nivell d'alerta antiterrorista. Zones com el Recinte de la Marxa -amb especial atenciˇ per part de la Policia Nacional-, la plaša del Llaurador -on s'esperen actes com la baixada de la Mare de DÚu de GrÓcia, dos partits de futbol, el concert de Jarabe de Palo o el macrosopar de ve´ns-, la vila, avinguda de la MurÓ o la plaša Major comptaran amb un major control per part dels efectius de seguretat, que tambÚ estaran presents en els actes taurins, especialment la Policia Auton˛mica. A mÚs, atenent al nivell d'alerta, es contemplen mesures com el tancament de carrers i zones on se celebren els actes amb obstacles i elements de dissuasiˇ.

"Un any mÚs, les nostres festes compten amb una gran quantitat d'esdeveniments multitudinaris", explica l'alcalde, qui destaca que "el protocol estÓ preparat perquŔ no hi haja cap problema, grÓcies a l'estreta coordinaciˇ entre els diferents cossos".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es