Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

El concurs de paelles, danses i música omplin els carrers de Vila-real el primer dissabte de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

dissabte, 1 de setembre de 2018

Concurs de paelles MDG2018

El tradicional concurs de paelles i dinar de penyes ha reunit al recinte de l'avinguda de la Murà més de 2.000 persones, que han competit per a cuinar el millor arròs de les festes. La Penya Tramull (1r premi), seguida de La Fusta (2n) i Els Pitufos (3r) han estat finalment les guanyadores, d'entre les 39 paelles presentades. 

El concurs de paelles ha centrat l'agenda festiva d'un dissabte que també ha comptat amb cites com el concurs de pintura ràpida de la Fundació Caixa Rural, el pas solidari del mantell de la Mare de Déu, el II Cicle d'orgue barroc o el VIII Festival Nacional de Balls de Saló. La mostra folklòrica del Grup de Danses El Raval i el Grup de Danses d'Ibi (Alacant), actes taurins, escacs al carrer o música, amb el concert de Jarabe de Palo, completen la programació del primer dissabte de les festes. 

Podeu consultar tota la programació en el web http://programadefestes.vila-real.es, l'app Vila-real o en els perfils de Twitter i Facebook de l'Ajuntament de Vila-real, amb informació de tots els actes unes hores abans de celebrar-se.

Més imatges de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

VIII Festival Nacional de Balls de Saló MDG2018 II Cicle d'orgue barroc MDG2018 Mostra folklòrica del Raval MDG2018

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es