Inici

El VI Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis revela les claus per a innovar un mercat cada vegada més competitiu

tornar Imprimir

dijous, 13 de setembre de 2018

Sala de premsa, Innovació

VI Fòrum Nacional d'Innovació_1

El VI Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis revela les claus per a innovar un mercat cada vegada més competitiu

La regidora d'Innovació, Mónica Mañas, ha clausurat el VI Fòrum Nacional d'Innovació, celebrat per la Fundació Globalis sota el títol Nous models de negoci. L'esdeveniment, inaugurat pel diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, i el president de Globalis, Juan Vicente Bono, ha comptat amb ponents de renom com Javier Megías, CEO i cofundador de StartupXplore, i Raúl Mata, emprenedor i inversor cofundador de MyAlert.com. Al llarg de la jornada, els ponents han demostrat als assistents "la necessitat d'innovar, cada vegada més, en un mercat global i competitiu, en el qual els models de negoci han de reinventar-se per a no fracassar". 

Tant Mata com Megías han coincidit en la necessitat "d'innovar en les empreses tot i que el seu negoci funciona i és rendible", ja que "en un mercat globalitzat hi ha altres forces que incrementen la competència de la resta i fan que es reduïsquen els beneficis dels negocis; per això innovar és una inversió, una política de seguretat per al futur». A més, els ponents han ensenyat els assistents com "cal aplicar una visió disruptiva i valenta per a poder reinventar cada empresa". "Ja no és suficient tenir els millors productes i serveis per a ser competitius i tenir beneficis", destaquen.

El VI Fòrum Nacional d'Innovació: Nous models de negoci ha comptat, a més, amb el responsable d'Innovació del Grupo Zeta, Manuel Moreno, com a moderador d'una taula redona molt animada en la qual han participat Juan José Ortiz, CEO d'Amazing City; Marta Palomar, directora d'Operacions de Blast Off Partners, i Javier Moliner, CEO de Howlanders, tots ells vinculats a negocis de nova creació de la província.

L'esdeveniment, organitzat per la Fundació Globalis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, la Xarxa Innpulso, la Diputació de Castelló i l'Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat Valenciana, fomenta la cultura d'innovació a la província mitjançant la divulgació de noves i innovadores pràctiques i tendències empresarials, que faciliten al teixit empresarial aportar un valor diferencial. Per a aquest any 2018, aquesta trobada socioempresarial de Globalis s'ha centrat en la difusió de tendències i oportunitats vinculades als nous i futurs mercats emergents, amb l'objectiu de difondre la cultura de la innovació i donar suport a l'emprenedoria innovadora.

Galeria multimèdia

Imatges

VI Fòrum Nacional d'Innovació_2 VI Fòrum Nacional d'Innovació_3 VI Fòrum Nacional d'Innovació
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es