Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La campanya esportiva retarda lleugerament l'inici de les activitats a l'1 d'octubre i obrirà dilluns que ve la piscina

tornar Imprimir

divendres, 21 de setembre de 2018

Sala de premsa, Esports

La campanya esportiva retarda lleugerament l'inici de les activitats a l'1 d'octubre i obrirà dilluns que ve la piscina

La Piscina Municipal Yurema Requena reobri dilluns que ve, 24 de setembre, amb un gimnàs provisional a causa de les obres de reparació que s'estan duent a terme en les instal·lacions. Per la seua banda, la campanya d'activitats, prevista inicialment per a dilluns que ve, es retarda una setmana, fins a l'1 d'octubre, a causa fonamentalment dels problemes derivats de l'aplicació de la nova Llei de contractes. 

"La nova normativa, que suposa la tramitació de fins a cinc contractes pels diferents serveis esportius, i la situació econòmica que ha viscut enguany l'Ajuntament, com a conseqüència de les resolucions urbanístiques i l'entrada en vigor al juliol del pressupost municipal, han dificultat enormement la gestió dels diferents serveis i activitats de la campanya esportiva d'enguany. Així i tot, el personal tècnic del Servei Municipal d'Esports ha fet un gran treball i esforç perquè aquestes dificultats afecten el menys possible a l'usuari", assenyala el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. D'aquesta manera, la campanya a penes es veurà retardada una setmana, tenint en compte que ja algunes de les activitats tenien previst el seu inici a l'octubre. 

Per la seua banda, les instal·lacions de la Piscina Yurema Requena s'han vist afectades per un problema en el sistema d'alimentació i evacuació d'aigües, per la qual cosa s'estan reparant. De moment, l'SME ha habilitat un gimnàs provisional perquè els usuaris puguen iniciar la temporada de la piscina amb normalitat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es