Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Serveis Socials aconsegueix una ajuda de 12.000 euros del Consell per a elaborar el primer Pla d'inclusió i cohesió local

diumenge, 23 de setembre de 2018

L'Ajuntament de Vila-real ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana de 12.000 euros, destinada a l'elaboració del primer Pla d'inclusió i cohesió social de la ciutat. El document, en el qual la Regidoria de Serveis Socials porta treballant ja diversos mesos, pretén establir un diagnòstic de la ciutat i assenyalar els reptes i les polítiques a implementar per a reforçar la cohesió social i actuar contra les desigualtats d'una manera més eficaç. 

"El Pla d'inclusió i cohesió social serà un document molt important per a orientar les polítiques dels Serveis Socials municipals, en la nostra finalitat última que és millorar la vida de les persones, amb independència de la situació personal o familiar de cadascú, per a construir una ciutat més igualitària, inclusiva i cohesionada", recorda el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela. "Amb aquest objectiu, vam concórrer a la convocatòria d'ajudes de la Generalitat, que ens ha concedit ara aquesta subvenció, demostrant, una vegada més, que el Consell del Botànic escolta i atén les necessitats dels municipis que, com a Administració més pròxima al ciutadà, tenim molt a dir en una qüestió tan sensible com és l'atenció social", agrega. 

Amb aquesta ajuda de 12.000 euros, la Regidoria de Serveis Socials ha emprés ja els primers passos per a l'elaboració del Pla, amb un diagnòstic inicial de la realitat social del municipi i un taller de propostes en el qual van participar 13 entitats socials de Vila-real. En les pròximes setmanes, el Pla local d'inclusió se sotmetrà a nous tallers tècnics i a un procés de participació pública, entre altres passos.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es