Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local conclou el curs sobre Intervenció tàctica policial en controls amb la interacció d'unitats canines

dilluns, 24 de setembre de 2018

Curs d'intervenció policial

La Policia Local de Vila-real ha finalitzat el curs Intervencions tàctiques amb vehicles i controls integrats per patrulles convencionals i unitats canines de detecció de drogues, destinat a policies locals i guies canins. Es tracta de la segona edició d'aquesta formació, que s'ha realitzat del 17 al 21 de setembre a Vila-real, tant a la sala Efopol de la Policia Local, com al Centre de Congressos, Fires i Trobades, amb una part pràctica.

Impartit per l'oficial en cap de la Unitat de Resposta Policial (URP) de la Policia Local de Vila-real, Gregorio Requena, i pels membres de la Unitat Canina, l'oficial en cap Juan Sánchez, i l'agent Alejandro Monferrer, el curs ha abastat diferents matèries, com les intervencions tàctiques amb vehicles i dispositius estàtics de control. També s'han abordat temes com les intervencions amb vehicles, dispositius estàtics de control en circuit tancat, en recta i en rotonda, i s'ha oferit teoria sobre la intervenció amb guies canins, el posicionament en els controls i els punts d'ocultació, a més de pràctiques en circuit tancat. Així mateix, el curs ha comptat amb pràctiques a la via pública d'intervenció en controls per part de patrulles convencionals en combinació i coordinació amb unitats canines. 

En el curs han participat policies de diferents cossos, com els de Burjassot, Castelló, València o els propis agents de Vila-real, que han incrementat la seua formació i preparació a l'hora de fer front a determinades situacions i intervencions.

Galeria multimèdia

Imatges

Curs d'intervenció policial_3 Curs d'intervenció policial_1 Curs d'intervenció policial_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es