Inici

L'Ajuntament premiarà les idees més innovadores dels treballadors municipals a través del concurs AjunTalent

tornar Imprimir

dimarts, 25 de setembre de 2018

Noves tecnologies, Sala de premsa, Innovació

L'Ajuntament premiarà les idees més innovadores dels treballadors municipals a través del concurs AjunTalent

L'Ajuntament de Vila-real acaba de fer públiques les bases del concurs d'idees innovadores AjunTalent, que premiarà la creativitat dels treballadors municipals per a millorar els serveis que es presten. 

La iniciativa, a proposta de la regidora d'Innovació i Noves Tecnologies, Mónica Mañas, "pretén promoure la participació de tot el personal, tant de funcionaris fixos, com d'interins, així com de personal contractat, perquè facen propostes amb la finalitat d'avançar cap a una administració local innovadora per a respondre de forma adequada als nous reptes i generar un espai de trobada per al personal proactiu de l'Ajuntament". "L'objectiu d'aquest equip de govern és servir als ciutadans i millorar contínuament el que fem i per a açò necessitem la col·laboració de tots", explica. 

D'aquesta manera, el concurs reconeixerà les millors idees innovadores concebudes per un treballador o un grup de treballadors que oferisquen formes de millorar els serveis municipals i les prestacions als ciutadans de manera creativa. "Sabem que els nostres treballadors poden aportar molt a l'Administració per a la qual treballen i aquesta és una forma de canalitzar els seus coneixements i creativitat i també de reforçar el seu compromís amb la ciutat", assegura Mañas. Amb aquest objectiu, es premiaran aquelles idees innovadores noves, però també les aportades en els últims cinc anys. 

Cada persona o grup podrà presentar un màxim de tres idees i hi haurà tres reconeixements: a la millor idea innovadora i a la segona i tercera millor idea innovadora. Tots rebran un certificat acreditatiu i, en el cas del primer, el treballador tindrà dret, a més, a participar en el desenvolupament i implantació de la idea.

Per a valorar les propostes, s'ha creat una comissió de valoració presidida per la regidora de l'àrea, que comptarà també amb un secretari i cinc vocals. "Entre els criteris de valoració tindrem en compte la gestió interna, com la viabilitat de la idea i la seua implantació real; l'interés per a la ciutadania, en el sentit que siga útil per als veïns i rendible per a tots; i els criteris socials, és a dir, que fomente la igualtat i que tinga en compte la sostenibilitat i els factors mediambientals", apunta Mañas. També es valora la possibilitat de premiar les idees guanyadores amb la concessió d'una productivitat, tenint en compte les iniciatives i projectes de millora que es presenten.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es