Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La Unbroken Race se supera en la tercera edició i converteix el Termet en un camp d'obstacles per a 600 corredors

tornar Imprimir

dimecres, 26 de setembre de 2018

Sala de premsa, Esports

Presentació de la tercera Unbroken Race_1

La Unbroken Race se supera en la tercera edició i converteix el Termet en un camp d'obstacles per a 600 corredors

El paratge del Termet torna a convertir-se dissabte que ve, per tercer any consecutiu, en un autèntic camp d'obstacles amb motiu de la Unbroken Race. La competició torna a superar-se i ha tancat la inscripció de 600 corredors de tot el territori nacional, que visitaran Vila-real per a posar a prova la seua capacitat física. 

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat aquesta nova edició de la carrera d'obstacles, que "tornarà a utilitzar els recursos naturals del nostre entorn natural més apreciat per a donar més emoció a la prova, totalment consolidada en tan sols tres anys". Una convocatòria que va rebre el 2017 el reconeixement com a millor carrera de la Comunitat i tercera d'Espanya i que, agrega, "reforça la nostra marca de Ciutat de la Salut i l'Esport". 

Per part de l'organització, Óscar Blázquez destaca també la notorietat aconseguida per la trobada. "Estem molt contents pel reconeixement de l'any passat, ja que ens va convertir en una de les carreres de les quals més es parla i, després de dues edicions, hem decidit incorporar alguns canvis, amb nous obstacles que estrenarem ací a Vila-real", detalla. Enguany, a més, s'ha superat la xifra de participants, amb un registre de 600 corredors. 

La prova començarà a les 10.00 hores i compta amb diverses modalitats, en funció de l'experiència dels corredors. En un recorregut de vuit quilòmetres es distribuiran 30 obstacles. "Els esportistes es queden enamorats del Termet i per a qui no haja vingut mai, convidem a venir i gaudir de la prova, que és tot un espectacle", afirma Blázquez. 

El cap del Servei Municipal d'Esports (SME), José Ramón Cantavella, anima els veïns a acudir al Termet dissabte a veure l'esdeveniment en directe, ja que "és una carrera diferent a totes les altres, que conjumina el treball de crossfit amb l'aeròbic i de musculació, per la qual cosa val la pena venir a veure-la". La competició puntua per als campionats de la Comunitat Valenciana, així com d'Espanya, Europa i per al Mundial de Londres. "Esperem que la gent s'anime a conéixer millor aquesta prova i vinguen a animar els corredors", conclou Serralvo.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de la tercera Unbroken Race
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es