Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Vila-real reconeix el treball de la Policia Local i entitats col·laboradores en l'acte oficial de Sant Miquel

divendres, 28 de setembre de 2018

Festa de la Policia Local 2018_3

La Policia Local de Vila-real ha celebrat aquest matí la festa del seu patró, sant Miquel, amb el tradicional acte de formació i passada de revista per part de l'alcalde, José Benlloch; la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, i el comissari en cap de la Policia, Domingo Adán. "L'Ajuntament i la ciutat de Vila-real estem orgullosos del nostre cos municipal de seguretat i d'aquesta 'altra forma de fer policia' que porten cada dia a peu de carrer i també arreu del món. Una altra forma de fer policia dialogant, pròxima, formada i formadora en valors de convivència que impregna el treball dels 104 agents, oficials i comandaments que conformen les 21 unitats i serveis que integren el cos municipal", ha destacat l'alcalde en el seu discurs. 

En l'acte, el cos municipal de Policia ha volgut agrair la dedicació dels agents Mario Delfín Cornelles i Pascual Cortés, a qui s'ha fet lliurament de la medalla a la constància pels seus 25 anys de servei. A més, l'alcalde ha lliurat també la placa de reconeixement al policia local jubilat, que enguany ha rebut l'inspector Juan Rafael Martí, i al jubilat de major edat, Juan Igualada. També s'han lliurat reconeixements a la trajectòria dels policies Manuel Diago, Francisco Ribes, Juan Vicente Climent, Amador Cerisuelo, Manuel Carretero i Àfrica, la gossa de la Unitat Canina. Aquesta unitat, a més, ha rebut un reconeixement particular per part de la Policia Local de Castelló, amb qui la UCAN de Vila-real ha col·laborat per a posar en marxa una unitat canina pròpia.

A més, la Policia Local ha volgut reconéixer la col·laboració dels Serveis Públics Vila-real en la gestió d'incidències relacionades amb la via pública i els serveis urbans, així com al Centre de Detecció Olfactiva del Càncer (CDOC), amb qui ha col·laborat la UCAN en un projecte d'investigació pionera per a detectar el càncer a través de l'olfacte dels gossos. Benlloch ha agraït la col·laboració d'aquests dos organismes, així com dels altres cossos de seguretat i emergències presents en la jornada en una relació fluïda "indispensable per a portar endavant la principal tasca policial: protegir-nos i garantir la seguretat ciutadana i la convivència".

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Festa de la Policia Local 2018 Festa de la Policia Local 2018_1 Festa de la Policia Local 2018_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es