Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

La Societat Valenciana de Medicina Interna reuneix a l'Hospital de la Plana un centenar de professionals en la XXIX Reunió Científica

tornar Imprimir

divendres, 28 de setembre de 2018

Salut, Relacions institucionals, Sala de premsa, Sanitat, Ajuntament

Reunió científica de la Societat Valenciana de Medicina Interna

La Societat Valenciana de Medicina Interna reuneix a l'Hospital de la Plana un centenar de professionals en la XXIX Reunió Científica

Vila-real ha tornat a posar en relleu la marca de Ciutat de Congressos, Fires i Trobades amb la celebració de la XXIX Reunió Científica de la Societat Valenciana de Medicina Interna, que ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de la Plana. L'alcalde, José Benlloch, i el gerent del centre hospitalari, Miquel Rovira, han donat la benvinguda a l'acte, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Congressos, així com del Departament de Salut de la Plana i la Fundació Caixa Rural, entre d'altres. 

Professionals de diferents hospitals de la Comunitat com el de Sagunt, la Ribera, la Fe, el Clínic i el General, de València, així com del Comarcal de Vinaròs i del Provincial de Castelló, s'han donat cita en la reunió, que també ha comptat amb experts de l'Hospital Mare de Déu dels Lliris d'Alcoi, de la Vega Baja d'Oriola i del General Universitari d'Alacant, així com amb una especialista de l'Hospital Universitari de Creus, situat a Barakaldo (Biscaia). Entre els temes exposats es troben la hipertensió arterial i el seu tractament en la pràctica clínica, les comunicacions de residents i la medicina interna 2.0 i recursos d'interés. A més, diversos experts han parlat sobre les malalties minoritàries i el seu abordatge en el dia a dia de l'internista i també en l'àmbit pediàtric, així com del maneig de la insuficiència cardíaca i novetats en l'àrea.

L'alcalde ha destacat la importància de comptar amb aquest tipus de trobades a la ciutat i, especialment, en un "centre pioner com l'Hospital de la Plana, els professionals del qual, gràcies a aquests intercanvis de coneixement, poden ampliar la seua competència per a seguir oferint un servei professional i referent". Per la seua banda, el regidor de Congressos, Diego A. Vila, assenyala la importància de la cita en el marc del posicionament de Vila-real com a Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió científica de la Societat Valenciana de Medicina Interna_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es