Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia una nova campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i sistemes de retenciˇ infantil

dilluns, 1 d'octubre de 2018

La Policia Local de Vila-real inicia aquest 1 d'octubre una nova campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i dels sistemes de retenciˇ infantil (SRI) en els vehicles. La Unitat de TrÓnsit de la Policia Local s'encarregarÓ de comprovar, fins al diumenge 7, que tots els vehicles circulen amb el corresponent sistema de retenciˇ i reiterarÓ el missatge que el cinturˇ de seguretat "redueix a la meitat el risc de mort en cas d'accident", segons explica la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gˇmez, qui recorda que "no portar el cinturˇ de seguretat Ús, juntament amb la velocitat i conduir sota els efectes de l'alcohol, un dels principals factors de lesions en accidents".

En aquest sentit, destaca que el 2016 es van registrar a Espanya 102.362 accidents amb vÝctimes, que es van saldar amb 1.810 morts i 9.755 ferits, la qual cosa suposa un increment del 7% en el nombre de vÝctimes mortals. "Una gran part dels morts que viatjaven en turisme o furgoneta no feien ˙s del cinturˇ, per la qual cosa hem de conscienciar-nos i, especialment, donar exemple als xiquets", assegura.

"No importa si circulem dins o fora de ciutat, la multa i la pŔrdua de punts Ús el que menys hauria de preocupar-nos", assenyala l'edila, qui indica que "el cinturˇ redueix a la meitat el risc de mort en cas d'accident i en el cas dels xiquets, un sistema de retenciˇ ben utilitzat garanteix que les lesions es redueixen fins a un 75%".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es