Inici

Conselleria culmina el carril de ciclistes i vianants entre Vila-real i Borriana i connecta la ciutat amb la xarxa de ciclorrutes

dimecres, 3 d'octubre de 2018

Visita al carril bici Vila-real-Borriana_2

Vila-real i Borriana sumen un nou eix d'unió. La Conselleria d'Obres Públiques ha culminat ja els dos quilòmetres de carril per a ciclistes i vianants que faltaven per a completar la connexió sostenible entre tots dos municipis, que permet, a més, connectar Vila-real amb la resta de ciclorrutes de la província. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat la consellera de l'àrea, María José Salvador, i l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en la visita al nou tram.

Els treballs de la ciclorruta 85 han suposat una inversió de 280.000 euros, amb la qual aquest carril queda connectat amb l'eix CR18, que discorre entre Nules i Orpesa, vinculat a la xarxa de més de 88 quilòmetres de vies ciclistes de la província de Castelló. Les obres han consistit a connectar el carril per a ciclistes i vianants de l'entorn de l'Escorxador Municipal de Borriana al costat de la CV-185, amb el que existeix en el tram pròxim a l'Hospital Universitari de la Plana a Vila-real. Aquest nou tram té una amplària total de tres metres, idèntica als ja en servei, i una longitud de 1.810 metres. D'ells, 1.260 metres són de nova construcció i els últims 550 metres discorren sobre el camí Vell de Borriana a Vila-real.

Salvador ha valorat l'actuació com un "salt qualitatiu" en les infraestructures viàries "pensades per a tots". La consellera destaca l'aposta per la mobilitat sostenible i també per la seguretat viària, "en evitar que les persones que necessiten circular per la CV185 compartisquen la calçada amb els vehicles motoritzats".

Per la seua banda, tant Benlloch com Safont han agraït que la Conselleria complisca amb els compromisos. "Vila-real i Borriana són ciutats germanes, amb moltes coses que ens uneixen i molts projectes de futur que ens uniran encara més. Però, perquè aquests projectes tinguen èxit, hem de comptar amb infraestructures adequades que ens unisquen. En 20 anys de Govern del Partit Popular en la Generalitat, no es va fer cap infraestructura per a enfortir aquesta unió. Açò és una mostra més que el canvi funciona i un inici de moltes altres coses que estan per venir. Una paraula complida de la Conselleria també en un nou model de gestió del territori més sostenible i sensible amb el nostre entorn", conclou l'alcalde de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita al carril bici Vila-real-Borriana Visita al carril bici Vila-real-Borriana_1 Visita al carril bici Vila-real-Borriana_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es