Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut programa una trentena d'activitats i cursos, amb ViLANeT, Cineculpable i l'arribada del missatger reial com a principal atractiu per a tancar el 2018

diumenge, 7 d'octubre de 2018

La Regidoria de Joventut acaba de fer pública la seua programació per a l'últim trimestre de l'any, que compta amb una trentena d'activitats i cursos. En el programa, destaquen tres grans esdeveniments: la trobada ViLANeT, una nova edició del Festival Cineculpable i l'arribada del missatger reial. 

Les activitats de cultura japonesa segueixen tenint un espai fix tots els diumenges del mes d'octubre -excepte el 14-, així com al novembre -excepte el 30- i desembre, de 17.00 a 20.00 hores. A més, l'Associació PINT organitza la setena edició de la gran trobada per a aficionats a les noves tecnologies i la informàtica ViLANeT, que tindrà lloc del 12 al 14 d'octubre a l'Espai Jove. Hi haurà xarrades, tallers i tornejos per als interessats a conéixer novetats de l'àmbit del disseny i desenvolupament, cultura lliure, xarxes i seguretat informàtica, emprenedoria i oci digital. 

D'altra banda, tots els dimarts i dijous d'octubre continuen els cursos de capoeira i també els tallers per la igualtat, oberts a tots els públics, amb i sense discapacitats, aquest mes se centren en l'art precolombí i el relleu en argila i guix per a crear i decorar gots i quadres. El curs de francés de nivell A2 i B1 continua els dimarts i divendres fins al mes de juny de 2019 i també se suma aquest trimestre un nou curs per a ajudar a preparar els exàmens del certificat de Capacitació d'ensenyament en valencià, tots els dimecres fins al 5 de juny, amb un preu de 120 euros i descomptes. En l'àmbit dels idiomes, també hi haurà cursos d'alemany, japonés i anglés, en diversos nivells. 

Al marge de la formació, el 3 de novembre se celebrarà un campionat de skate i el dia 4 serà el torn de la Fira del Disc. El mateix mes arriba el Cineculpable, que tindrà lloc del 23 al 30 de novembre a l'Auditori Municipal. Al desembre tindrà lloc El dia més curt, un nou curs de Manipulador d'aliments per a l'hostaleria i la visita del missatger reial, que també comptarà amb el tradicional parc de Nadal que s'instal·larà al Centre de Congressos, Fires i Trobades. 

Els cursos de formació per a l'ocupació també compten al novembre amb un taller de MATL, centrat en l'organització d'activitats d'oci infantil i juvenil i homologat per l'IVAJ.GVA Jove. També hi haurà un altre de Monitor d'educació especial, un altre de Fotografia i un més de Manipulador d'aliments per al comerç.

Com en cada programació, no falten els cursos de ràdio i de DJ, que compten amb una agenda fixa pràcticament tot l'any. "Esperem que xiquets i joves gaudisquen de totes les activitats previstes, especialment de tots els cursos que hem preparat per a seguir millorant la formació i el currículum de la nostra joventut, amb tallers que seran molt profitosos en l'àmbit laboral", explica la regidora de l'àrea, Gemma Gil.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació Espai Jove, últim trimestre 2018
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es