Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Més de 1.000 escolars de Vila-real visitaran aquesta setmana la caravana d'educació viària de la Fundació Mapfre

dilluns, 8 d'octubre de 2018

Fundació Mapfre, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, instal·la aquesta setmana en la ciutat la seua caravana d'educació viària, una iniciativa educativa que arribarà a més de 1.000 escolars. Experts en la matèria transmetran a xiquets d'entre 8 i 12 anys la importància d'usar cadiretes infantils, posar-se el cinturó, utilitzar el casc ciclista i establir contacte visual amb els conductors quan creuen la via com a vianants, comportaments clau per a adaptar-se als nous models de mobilitat, especialment en l'àmbit urbà, i no patir un accident de trànsit.

En aquesta activitat, que es durà a terme a la plaça de José Soriano (parc d'educació viària), els escolars aprendran a fer-se visibles en les vies públiques i participaran en un taller on es promouen la convivència, la tolerància i la prudència, valors que contribueixen a evitar accidents. El racó de la prevenció, també present en la caravana d'educació viària, permetrà als escolars identificar situacions de risc en la llar, el col·legi i altres espais públics i aprendre per què es produeix el foc i què fer en cas d'incendi.

La caravana d'educació viària de Fundació Mapfre estarà oberta al públic fins al pròxim 12 d'octubre, en horari de 9.30 a 13.30 hores (per als centres escolars) i de 16.00 a 17.00 hores (per a la resta del públic).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es