Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat i Isonomia porten l'educació en igualtat als col·legis de Vila-real amb els tallers #SenseEtiquetes

dilluns, 8 d'octubre de 2018

Taller #SenseEtiquetes de la Fundació Isonomia

La Fundació Isonomia i la Regidoria d'Igualtat han portat als col·legis de Vila-real un nou taller d'educació en valors d'igualtat. Sota el títol #SenseEtiquetes; per un futur sense estereotips de gènere, els tallers han arribat a l'alumnat de quart de primària dels col·legis Escultor Ortells, Pasqual Nácher, Verge de Carme, José Soriano, Concepció Arenal, Bisbe Pont, Carles Sarthou, Angelina Abad i Cervantes.

El taller pretén coeducar per a un futur sense estereotips de gènere a través del conte De paraules i persones, una història sobre llenguatge inclusiu, que pretén servir d'eina didàctica per al desenvolupament en igualtat entre xiquetes i xiquets. "El conte aborda estereotips com les opcions professionals o models de relació igualitaris, a més d'analitzar la importància d'utilitzar un llenguatge inclusiu, ja que les paraules són un factor clau de socialització", valora la regidora d'Igualtat, Rosario Royo, qui ha visitat un dels tallers impartit al col·legi José Soriano. El taller d'Isonomia ofereix també al professorat i a les famílies algunes orientacions a l'hora de seleccionar contes infantils o activitats que permeten transmetre a l'alumnat models igualitaris.

"Per a construir una societat igualitària i tolerant, sense estereotips, discriminació per raó de gènere ni violències masclistes, hem de començar per l'educació en valors d'igualtat. La col·laboració amb la Fundació Isonomia, amb aquests tallers i campanyes, és fonamental en aquest objectiu", conclou Royo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es