Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La LAN Party ViLANeT celebra la setena edició a Vila-real amb tres dies de ponències, tornejos i tallers per a aficionats i professionals del sector de la informàtica i les noves tecnologies

tornar Imprimir

dijous, 11 d'octubre de 2018

Sala de premsa, Joventut

La LAN Party ViLANeT celebra la setena edició a Vila-real amb tres dies de ponències, tornejos i tallers per a aficionats i professionals del sector de la informàtica i les noves tecnologies

L'Espai Jove torna a acollir, per seté any consecutiu, la LAN Party ViLANeT, que ha organitzat l'Associació Pint, en col·laboració amb les regidories de Joventut, Congressos i Serveis Públics, per als dies 12, 13 i 14 d'octubre.

L'esdeveniment tecnològic, que cada any atrau centenars de professionals i aficionats a les noves tecnologies, la informàtica, l'oci digital, la ciència i la innovació, compta amb nombroses activitats programades, entre les quals es troben les ponències, així com els tornejos, concursos i tallers.

A partir de l'obertura oficial, els aficionats podran gaudir de propostes com el taller per a crear blogs amb Java Script o la xarrada "Estratègies digitals per a llançar el teu projecte o Startup". També es parlarà sobre jocs en Linux, es tractarà sobre la importància de protegir-se de les amenaces del món de les criptodivises, sobre les criptomonedes i sobre els perills de la xarxa, especialment sobre els hackers, estafadors i falsos gurus, sense oblidar la privadesa, tan important en l'era digital, que comptarà amb una demostració. Al marge de tota aquesta programació, els aficionats podran participar en múltiples tornejos, com els d'Overwatch, Counter Strike, Hearthstone, League of Legend i PUBG.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, assegura que "ViLANeT s'ha convertit en un esdeveniment de referència per a la Regidoria de Joventut en el mes d'octubre" i afirma que "està totalment consolidat, amb set edicions al darrere, la qual cosa significa que gaudeix d'un gran reconeixement en el sector". L'edil anima veïns i visitants a informar-se millor en el web https://www.vilanetcon.org/ i a participar-hi.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es