Inici

Teatre, música, exposicions i actes nadalencs marquen la programació cultural de l'últim trimestre de l'any a Vila-real

dissabte, 13 d'octubre de 2018

La programació cultural de Vila-real, més coneguda com Cultiva't, arriba en l'últim trimestre de l'any carregada d'esdeveniments, entre els quals destaquen les actuacions musicals, el teatre, les exposicions i nombrosos actes relacionats amb el Nadal.

A banda del certamen literari del Rosari, celebrat aquest mes d'octubre, els aficionats a les arts escèniques poden gaudir de diverses representacions teatrals, dins del cicle Escena familiar i de l'Abonament, amb obres els dissabtes 13, 20 i 27. A més, el mateix mes s'han programat diversos concerts, tant a la Sala Japan (dissabte 13) amb Gran Royale i The Cutting Fingers, com a l'Auditori, el diumenge 21, a càrrec del Cor Ciutat de Vila-real, en agraïment a Miguel Alepuz, i el diumenge 28, titulat Cantando Malvas, a càrrec del Grup Vocal Octàmbuli. Al novembre la programació compta amb un concert barroc sonor a la basílica el dia 3, un altre de Sitja, el dia 11 a l'Auditori, un altre a càrrec de La Lira, sota el títol The Music of Queen, el divendres 16 i un més el dissabte 24 que, titulat Del meu poble, oferirà l'Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega. La vetlaeta de la Puríssima i diverses representacions teatrals a Els XIII i l'Auditori, dins dels cicles Escena Contemporània i l'Abonament, així com a Escena Familiar, completen l'agenda prevista per al mes.

Desembre arriba amb un contacontes el dissabte 1 a la Casa dels Mundina, l'anuari de Dolçainers i Tabaleters de Vila-real, a l'Auditori el dia 9, l'esdeveniment Coneixes Tàrrega? el divendres 14 i diverses audicions acadèmiques del Conservatori Mestre Goterris, una d'elles dedicada al guitarrista més internacional, que celebra la seua VI Setmana, que també comptarà amb el concert La integral de Tàrrega i la Gala Tàrrega.

SymPOPnika, The Xmas Sèries, els concerts de Nadal del Cor Ciutat de Vila-real o de l'AC Socarrats, així com els del Conservatori Mestre Goterris i la cantata El Naixement se sumen al XXVI Festival Coral Ciutat de Vila-real, entre el 22 i 23 de desembre, amb una jornada de cant al carrer i la XXVI Trobada de Nadal.

La programació compta també amb altres esdeveniments com l'exposició "Denúncies plàstiques de la violència", al Convent, i la retrospectiva de Marc Pascual Domínguez, guanyador del XXXVIII Concurs Nacional de Fotografia Sarthou Carreres, del 5 al 14 d'octubre a la Casa de l'Oli, espai que també acollirà del 19 d'octubre al 4 de novembre el mercat ambulant solidari de Mans Unides. La Casa de Polo serà escenari del 26 d'octubre al 19 de gener de la mostra de pintura de Fabio Hurtado "Un viatge interior" i del 9 del 16 de febrer, El Convent acollirà "Máxima recorre abismos". Així mateix, la Casa de l'Oli comptarà amb l'exposició d'esmalts de Susana Manrique.

El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, convida als veïns a participar a tots els actes previstos, "especialment en un mes tan entranyable com és desembre, en el qual l'esperit nadalenc s'ensenyoreix dels nostres carrers i centra gran part de la programació, i en el qual també s'honra la figura del nostre guitarrista més internacional".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es