Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat celebra la huitena edició amb una quarantena d'associacions a la plaça Major

tornar Imprimir

dimecres, 17 d'octubre de 2018

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat celebra la huitena edició amb una quarantena d'associacions a la plaça Major

La plaça Major de Vila-real acollirà diumenge que ve, 21 d'octubre, la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat, que en la seua huitena edició compta amb una quarantena d'associacions amb els seus respectius estands. ONG i entitats socials de tot tipus es donaran cita en l'esdeveniment, en el qual oferiran informació sobre l'activitat que desenvolupen en una quinzena de tallers, jocs i espectacles per a tots els públics, amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de ser solidaris. 

Entre les propostes programades, hi ha un taller d'animació, jocs adaptats a la discapacitat, un taller infantil de circ, així com de manualitats, màscares i taps. Un espectacle familiar, un bingo sonor, un mural de la família, un punt de salut -amb presa de tensió i de glucosa- i un altre de reciclatge són algunes de les iniciatives projectades als diferents estands i a la plaça Major. 

El regidor de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, afirma que "la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat compta cada any amb noves associacions que mostren al món tot el que fan al llarg de l'any per a ajudar altres persones que ho necessiten, tant en el nostre entorn com en altres llocs del món, donant un exemple molt important, especialment interessant per als més joves". Escorihuela anima els veïns a participar i conéixer les entitats que treballen "pel benestar de tots" i assegura que Vila-real compta amb "una societat solidària que sempre està per a ajudar".

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Fira de la solidaritat i el voluntariat
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es