Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat impulsa l'arribada a Vila-real del curs Empodera't dona de la Federació d'Associacions de Dones Rurals

diumenge, 21 d'octubre de 2018

La Regidoria d'Igualtat, Convivència i Cultura de Pau de Vila-real col·labora amb la Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR PV), que els dies 22, 23, 24 i 25 d'octubre porta a la ciutat el curs Empodera't dona, que tindrà lloc a la Casa de la Dona. "Es tracta d'un taller de formació que pretén ajudar les dones amb més dificultats a adquirir eines perquè puguen emprendre alguna activitat que els ajude a tenir una exida laboral", explica la regidora d'Igualtat, Rosario Royo.

Les assistents podran donar resposta a preguntes com què fer per a eixir de la situació de desigualtat o què poden aportar les dones a la societat, a més d'aprendre què és l'empoderament i que "juntes som més fortes". Tal com indica Royo, el curs està destinat a dones víctimes de violència de gènere, així com amb rendes baixes i per sota del salari mínim interprofessional o que formen famílies monoparentals amb càrregues familiars no compartides. També està indicat per a immigrants, dones d'ètnia gitana, exrecluses, majors de 45 anys, amb algun tipus de discapacitat o prostitutes. 

"La sensibilització del col·lectiu femení per a iniciar l'empoderament i donar el pas d'emprendre com una possible eixida laboral és un dels pilars bàsics d'aquesta formació, que també pretén fomentar l'associacionisme femení i la conscienciació en l'àmbit de la igualtat", assegura. "El curs promet ser molt pràctic, de manera que esperem que tinga èxit i la gent s'anime; només han d'acudir a les 10.00 hores de dilluns per a formar part del projecte", conclou.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Curs 'Empodera't dona'
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es