Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Sanitat reforça els tractaments especials contra els mosquits en previsió de nova activitat després de les pluges

tornar Imprimir

dimarts, 23 d'octubre de 2018

Sala de premsa, Sanitat

Tractaments contra els mosquits després de les pluges_3

Sanitat reforça els tractaments especials contra els mosquits en previsió de nova activitat després de les pluges

Després de l'episodi de fortes pluges de la setmana passada, i en previsió que les precipitacions, sumades a l'increment de les temperatures, puguen provocar nova activitat de mosquits en la ciutat, la Regidoria de Sanitat està procedint aquesta setmana a l'aplicació de tractaments especials contra els insectes en diferents punts del terme municipal on habitualment s'han constatat majors problemes. Amb aquest objectiu, la regidora de Sanitat, Silvia Gómez, ha acompanyat aquest matí al personal tècnic de l'empresa adjudicatària del contracte en el control i tractament de la zona del Molí Nou.

"Hem tingut un estiu i un inici de tardor molt complicada quant a mosquits. Després de l'aplicació intensiva de tractaments, es va constatar un descens significatiu de l'activitat. Però ara, amb els últims episodis de pluges, seguits de l'augment de temperatures, hem reforçat una vegada més els tractaments en previsió que puguen aparéixer nous focus d'activitat d'aquests insectes", valora la regidora. Amb aquest objectiu, l'empresa especialitzada està actuant amb tractaments adulticides i larvicides, per a la prevenció i control dels focus. "S'està actuant de manera contínua en punts conflictius de tota la ciutat, però és important també que els veïns i veïnes sàpien que poden contactar amb la Regidoria de Sanitat davant qualsevol problema que detecten d'aquest tipus, ja que només així podrem actuar en situacions singulars", valora. Gómez recorda també la importància d'evitar l'acumulació d'aigua en llocs com ara tests o basses, entre altres.

Galeria multimèdia

Imatges

Tractaments contra els mosquits després de les pluges_2 Tractaments contra els mosquits després de les pluges Tractaments contra els mosquits després de les pluges_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es