Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'Associació Andrea Carballo Claramonte programa Un dia de pel·lícula a la plaça Major

dijous, 25 d'octubre de 2018

Recepció a l'associació Andrea Carballo

L'Associació Andrea Carballo Claramonte i la Regidoria d'Igualtat de Vila-real han organitzat per al proper dissabte 27 d'octubre Un dia de pel·lícula. La plaça Major acollirà des de les 17.00 hores nombroses activitats aptes per a tota la família, amb l'objectiu de conscienciar els assistents sobre la conciliació familiar i la igualtat, entre les quals es troben inflables per als més menuts, tallers, representacions, activitats variades amb monitor, concentració de Harley i altres propostes.

L'alcalde, José Benlloch, ha rebut els representants de l'entitat, juntament amb la regidora de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, i la regidora d'Igualtat, Convivència i Cultura de Pau, Rosario Royo, col·laboradora directa en l'organització de l'esdeveniment. "Qualsevol activitat que vaja en la línia de conscienciar sobre la necessitat d'una igualtat efectiva i tracte de prevenir certes conductes encara molt presents en la nostra societat, com és la violència en les relacions afectives, és benvinguda, perquè junts som més forts", ha assegurat Royo.

Per la seua banda, Benlloch ha felicitat l'entitat per l'evolució que ha registrat en menys d'un any des de la seua creació. "Aquesta associació va nàixer d'un succés molt traumàtic que va marcar tots els nostres veïns, però de la tristesa ha sabut traure forces per a lluitar per una bona causa i seguir sensibilitzant la població", manifesta.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es