Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

El Fons Valencià per la Solidaritat porta a Vila-real el projecte #InSostenible per apropar a la ciutadania els objectius de desenvolupament sostenible

tornar Imprimir

divendres, 9 de novembre de 2018

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Inauguració de #InSostenible_1

El Fons Valencià per la Solidaritat porta a Vila-real el projecte #InSostenible per apropar a la ciutadania els objectius de desenvolupament sostenible

El Fons Valencià per la Solidaritat porta a Vila-real el projecte #InSostenible, amb una exposició a la Casa dels Mundina i tallers per a donar a conéixer i sensibilitzar la població sobre els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). El regidor de Serveis Socials i representant de l'Ajuntament al Fons, Álvaro Escorihuela, i representants del Fons i de la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat, han inaugurat la mostra. 

El projecte #InSostenible està de forma itinerant fent una gira per diferents municipis de la Comunitat Valenciana i ha aconseguit una gran mobilització de diferents col·lectius socials. A Vila-real, a més, han tingut lloc diverses activitats realitzades per l'Ajuntament, com ara la Fira de la Solidaritat del passat mes d'octubre, amb participació del Fons, entre altres entitats i associacions de l'àmbit de la solidaritat i la cooperació. 

A més de la mostra, s'ha programat una representació teatral per part de la contacontes Elisa Matallín, amb l'obra Vamos a buscar un tesoro de Janosch, en la qual aprofundirà amb el tema de la producció i consum responsables. Aquesta activitat tindrà lloc el diumenge 11 de novembre a les 12.00 h a la plaça Major.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de #InSostenible
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es