Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Consell Local de l'Esport informa sobre el conveni per al pavelló Campió Llorens i sobre la Gala de l'Esport

dissabte, 10 de novembre de 2018

Consell Local de l'Esport 8-11-2018

El Consell Local de l'Esport de Vila-real ha celebrat aquesta setmana la tercera sessió d'enguany. Una trobada en la qual el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha fet balanç de l'inici de la campanya esportiva juntament amb els representants d'aquest òrgan i els ha informat de qüestions com la pròxima Gala de l'Esport o el conveni per a la construcció del nou pavelló Campió Llorens.

"A banda de repassar com ha sigut l'inici de les activitats del Servei Municipal d'Esports i parlar sobre l'estat de les instal·lacions, prenent nota de tot allò que ens transmeten els participants, hem tractat dos temes que afecten els esportistes de Vila-real i que són de molt d'interés per a aquest Ajuntament", apunta Serralvo. En primer lloc, la reunió ha servit per a informar als clubs esportius sobre el conveni amb els pares carmelites que permetrà la construcció del nou pavelló poliesportiu Campió Llorens. "Ens hem compromés a enviar-los en els pròxims dies tota la informació ampliada i detallada perquè ells mateixos comproven i valoren les característiques que tindrà el recinte, amb l'objectiu que puguen fer les seues aportacions", explica.

Un altre dels punts de l'ordre del dia ha sigut el relatiu als preparatius d'una nova edició de la Gala de l'Esport. Igual que enguany, la cita tindrà lloc dins les Festes Fundacionals de la ciutat, en el mes de febrer, tot i que la data exacta es donarà a conéixer pròximament. En aquest cas, Serralvo assegura que "la reunió del Consell Local de l'Esport ha servit per a prendre nota dels seus suggeriments i idees sobre possibles premiats, encara que en breu donarem a conéixer el procediment perquè la gent puga fer les seues propostes sobre els esportistes locals que mereixen ser premiats".

La Gala de l'Esport s'ha recuperat enguany amb un format diferent, en el qual es lliuren guardons a esportistes, equips, gestors o directius i entrenadors en actiu que l'any previ hagen destacat per alguna particularitat. "En breu oferirem tota la informació sobre la gala, tot i que, igual que aquesta edició, hi haurà un termini perquè qualsevol persona o club propose candidats als premis i posteriorment es reunirà el Consell de l'Esport per a prendre una decisió i escollir de manera democràtica els guardonats", apunta.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es