Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local de Vila-real inicia una campanya per a controlar l'˙s de les reserves de cÓrrega i descÓrrega del 12 al 18 de novembre

diumenge, 11 de novembre de 2018

La Policia Local de Vila-real llanša una campanya per al control de les zones de cÓrrega i descÓrrega, que tindrÓ lloc entre el 12 i el 18 de novembre. La Unitat de TrÓnsit del cos serÓ l'encarregada de realitzar els controls, amb l'objectiu de permetre i facilitar la tasca dels transportistes que necessiten efectuar operacions de cÓrrega i descÓrrega en diferents punts de la ciutat.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gˇmez, recorda que "per part de l'Órea de Seguretat ViÓria es va realitzar un pla per a situar de forma ordenada diverses zones de cÓrrega i descÓrrega a tot el terme municipal, especialment en llocs pr˛xims a zones comercials". Aquestes zones reservades estan "perfectament senyalitzades i subjectes a un horari establert", apunta la regidora, qui destaca que la campanya pretÚn "conscienciar els conductors perquŔ respecten aquest tipus de reserves, ja que la seua ocupaciˇ indeguda representa un greu inconvenient per als professionals del transport". 

L'actuaciˇ policial consistirÓ en la den˙ncia -amb un cost de 60 euros- i la retirada del vehicle al dip˛sit municipal. La campanya es complementarÓ amb la comprovaciˇ, per part dels policies, del compliment de les normes per part dels transportistes, incidint que les operacions d'estacionament i de cÓrrega i descÓrrega es realitzen correctament i sense cap tipus de perill.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es