Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

El Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Vila-real suma noves propostes a través d'un qüestionari online obert als veïns

dilluns, 12 de novembre de 2018

El Pla d'Inclusió i Cohesió Social s'obri a la participació directa de la ciutadania. Després de les sessions de treball amb entitats socials i ciutadanes i amb representants tècnics i polítics, el Pla d'Inclusió i Cohesió Social que prepara la Regidoria de Serveis Socials dóna un nou pas amb la publicació d'un qüestionari online obert a tots els veïns. En l'enquesta, els veïns podran contribuir a l'anàlisi de la situació social en la ciutat i traslladar les seues pròpies propostes per a millorar.

"Aquest primer pla és el document que va a marcar l'estratègia de la ciutat per als pròxims quatre anys, mitjançant mesures que donen resposta als reptes detectats", assenyala el regidor de l'àrea, Álvaro Escorihuela. "Volem comptar amb tots i, per açò, hem involucrat a les entitats socials i a tècnics i representants polítics perquè incorporen les seues pròpies reflexions. No obstant açò, ens falta una part molt important perquè l'estudi siga el més complet possible: els ciutadans", agrega. 

Per a açò, s'ha creat un qüestionari online al que es pot accedir a través d'aquest enllaç. En l'enquesta, s'han inclòs també materials de suport, com el resum diagnòstic, en el qual es reflecteix l'estat de situació de tots els àmbits relacionats amb el Pla d'Inclusió i Cohesió Social, i les actes dels fòrums participatius, en les quals es troben les aportacions de les associacions, entitats del tercer sector, personal tècnic i responsables polítics al pla. 

El qüestionari, que estarà disponible fins al 27 de novembre per als veïns, completa el Pla d'Inclusió i Cohesió Social, que compta amb una ajuda de 12.000 euros de la Generalitat. "Ara és el torn dels ciutadans, els animem a participar i exposar les seues necessitats", conclou Escorihuela.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es