Inici

L'Agrupació Sarthou Carreres celebra els 55 anys amb un homenatge al fotògraf vila-realenc a Xàtiva

dilluns, 12 de novembre de 2018

Aniversari de l'Agrupació Sarthou Carreres_2

L'Agrupació Fotogràfica Sarthou Carreres ha commemorat el seu 55é aniversari amb una excursió a Xàtiva, on han retut homenatge a Carlos Sarthou Carreres, Fill Adoptiu de Xàtiva que dóna nom a l'entitat. El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, s'ha desplaçat fins al municipi amb l'associació per tal de retre homenatge a l'il·lustre vila-realenc que va destacar en diversos àmbits, entre els quals es troba la fotografia, fou considerat un dels pioners de la fotografia documental a Espanya. 

Reconegut com a Fill Adoptiu de la ciutat de Xàtiva per la intensa tasca cultural i de recuperació patrimonial que allà va fer, està soterrat al panteó d'homes il·lustres del municipi valencià. Pérez, en representació de l'Ajuntament de Vila-real, i l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han acudit al Cementeri a celebrar l'homenatge. Durant la visita a la ciutat, que ha inclòs els llocs més identificats amb Sarthou -com el museu de la ciutat on es troba el retrat de Felip V cap per avall, símbol impulsat pel vila-realenc-, tant Pérez com l'agrupació fotogràfica de Vila-real han estat guiats per l'Agrupació Fotogràfica Setabense d'Aficionats, agermanada amb l'entitat local.

Galeria multimèdia

Imatges

Aniversari de l'Agrupació Sarthou Carreres_3 Aniversari de l'Agrupació Sarthou Carreres_1 Aniversari de l'Agrupació Sarthou Carreres
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es