Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'Associació Andrea Carballo crida a fer visible la lluita contra la violència de gènere diumenge en la gala Cantando en violeta

dimarts, 13 de novembre de 2018

Presentació de la gala Cantando en violeta

L'Associació Andrea Carballo Claramonte celebrarà, el diumenge que ve 18 de novembre, la gala Cantando en violeta, I Memorial Andrea Carballo, amb l'objectiu de donar visibilitat a la la lluita contra la violència de gènere i recaptar fons per al treball de l'organització. La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, ha acompanyat la presidenta i el vicepresident de l'Associació, Carmen Risueño i David Fernández, en la presentació de l'activitat, que posarà sobre l'escenari de l'Auditori música, humor o poesia, amb la lluita contra la violència masclista com a eix. 

"Des de l'Ajuntament de Vila-real duem a terme campanyes de prevenció i sensibilització, com ara Igualtat en ruta o Bésame 2.0, a més d'oferir orientació, informació i acompanyament a les dones víctimes de violència de gènere. Des del començament de 2018, hem obert 30 nous expedients corresponents a dones que per primera vegada han estat ateses, a algunes de les quals s'ha tramitat el terminal de teleassistència Atempro que gestiona Creu Roja (en l'actualitat, hi ha 20 terminals en actiu). No obstant açò, no és suficient. Necessitem la col·laboració de tota la societat, treballant amb diferents entitats, entre aquestes, l'Associació Andrea Carballo Claramonte", relata Royo.

L'Associació, sorgida fa poc menys d'un any arran de les manifestacions contra la violència masclista que van seguir a l'assassinat de la jove vila-realenca, duu a terme activitats de sensibilització i atenció a víctimes de violències. Una d'aquestes serà la gala d'aquest diumenge, les entrades de la qual, amb un donatiu de 5 euros, poden adquirir-se tant en taquilla com en establiments col·laboradors i en la parada que l'entitat instal·la dimecres, dijous i dissabte al mercat ambulant. "Volem llançar un missatge d'unió de tota la societat contra la violència, amb la música com a fil conductor, de manera que puguem arribar a més gent. Com més en siguem, més fort cridarem i més s'escoltarà la nostra reivindicació", assenyala Fernández. La gala se celebrarà diumenge a les 18.00 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, amb obertura de portes a les 17.30 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es