Inici

La Gala del Mes de la Sostenibilitat premiarà Clariana, el CEE La Panderola, la Cooperativa i la Comunitat de Regants

dimecres, 14 de novembre de 2018

La 14a edició del Mes de la Sostenibilitat, que organitza la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, posarà el punt i final aquest dijous 15 de novembre amb la tradicional Gala de la Sostenibilitat, que tindrà lloc a les 19.00 hores a la Casa dels Mundina. L'empresa Clariana, el centre d'educació especial La Panderola, la Cooperativa Catòlica Agrària i la Comunitat de Regants són les premiades enguany. 

"A banda de fer un repàs del que ha sigut el Mes de la Sostenibilitat, la gala servirà per a reconéixer el treball d'aquestes entitats de la nostra ciutat en favor d'un entorn més sostenible", explica el regidor de l'àrea, Josep Pasqual Sancho. Clariana, amb més de 125 anys en la ciutat, serà guardonada per la seua trajectòria en l'aplicació i millora dels estàndards i segells de qualitat mediambientals. El CEE La Panderola rebrà un premi pel seu treball a favor de la integració social mitjançant el factor mediambiental. En la gala serà reconeguda també la trajectòria a favor de la integració mediambiental de la Cooperativa Catòlica Agrària -que celebra el seu centenari a Vila-real- a través de la seua funció agrícola i comercial. L'últim premiat del Mes de la Sostenibilitat és la Comunitat de Regants de Vila-real, que rebrà un premi pel seu esforç en la millora contínua en l'eficiència del reg al terme municipal. "La nostra ciutat compta amb persones i entitats que treballen dia a dia pel medi ambient i des de l'Administració més pròxima als ciutadans no podem ser aliens a aquest esforç, que mereix, com a mínim, el reconeixement públic", afirma Sancho.

A més, en la gala es lliuraran els premis del concurs Joguines amb molta vida, de la Fundació Tots Units, i es farà públic el nom del guanyador del sorteig de la campanya de reciclatge de Residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE), que s'emportarà dues nits en règim de pensió completa per a dues persones en el Gran Hotel Peñíscola. També s'atorgarà un guardó als alumnes guanyadors del concurs Ciutat Sostenible, que en aquest cas són els de l'IES Santa María. 

"Enhorabona a tots els col·lectius i persones que enguany recolliran els premis", afirma Sancho. El regidor convida la ciutadania a assistir a l'esdeveniment, en el qual també participaran els alumnes del programa T'Avalem Maria de Luna, que oferiran un vi d'honor als assistents.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es