Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Benlloch 'exporta' la mediació policial com a model d'èxit en el Congrés de Seguretat de Benidorm

dissabte, 17 de novembre de 2018

Congrés de seguretat de Benidorm_3

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el comissari en cap de la Policia Local, Domingo Adán, han participat hui en el Congrés Valencià de Seguretat Local. La prevenció del segle XXI, celebrat a Alacant. Allí, han explicat el model de mediació policial de Vila-real com a model d'èxit per a millorar la convivència i prevenir la criminalitat. 

El Congrés, d'abast autonòmic, exposa durant el cap de setmana les millors pràctiques de seguretat de la Comunitat, entre les quals destaca la mediació policial, iniciada de manera pionera a Vila-real el 2004 amb la primera unitat d'aquestes característiques. Hui, la Unitat de Mediació és referent per a la formació, amb escola de l'Ivaspe des de 2018, i la primera Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI, a més dels Congressos Iberoamericans de Mediació Policial, seminaris, cursos i ponències arreu del món. També per a la resolució de conflictes, amb més d'un 90% de casos d'èxit.

"Vila-real ha estat reconeguda com a capital de la mediació i això és molt més que una marca; és un reflex del nostre compromís pel diàleg i la pau com a fórmula d'èxit per a la convivència, la prevenció i, en definitiva, la seguretat", assenyala Benlloch.

Galeria multimèdia

Imatges

Congrés de seguretat de Benidorm Congrés de seguretat de Benidorm_2 Congrés de seguretat de Benidorm_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es