Inici -> └rees -> Policia Local -> NotÝcies de la policia

La campanya de control policial de les zones de cÓrrega i descÓrrega se salda amb 45 den˙ncies i sis vehicles retirats

dimecres, 21 de novembre de 2018

La Policia Local de Vila-real ha interposat 45 den˙ncies i ha retirat un total de sis vehicles durant la campanya especial de control de l'˙s de les reserves de cÓrrega i descÓrrega, que ha tingut lloc entre els dies 12 i 18. La Unitat de TrÓnsit, encarregada de realitzar els controls, ha detectat al llarg d'una setmana 45 vehicles estacionats en zones habilitades per a facilitar la tasca dels transportistes que necessiten efectuar operacions de cÓrrega i descÓrrega.

A banda de la den˙ncia corresponent -amb un cost de 60 euros-, sis d'ells han hagut de ser retirats amb la grua per a deixar lliure l'espai als professionals del transport. Tanmateix, l'actuaciˇ policial s'ha complementat amb la comprovaciˇ del compliment de les normes per part dels mateixos transportistes, incidint que les operacions d'estacionament i de cÓrrega i descÓrrega es realitzen correctament. 

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gˇmez, destaca el bon funcionament de la campanya, que ha servit per a "conscienciar i donar visibilitat al problema dels estacionaments indeguts en zones reservades a la cÓrrega i descÓrrega en tot el terme municipal, especialment en els llocs pr˛xims a zones comercials". Gˇmez recorda que aquestes zones estan "perfectament senyalitzades" i subjectes a un horari establert, per la qual cosa "fer-ne ˙s sense autoritzaciˇ representa un greu problema per als professionals que cada dia necessiten fer el seu treball en condicions".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es