Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La reobertura del gimnàs de la piscina coberta normalitza i millora el funcionament del Servei Municipal d'Esports

tornar Imprimir

divendres, 23 de novembre de 2018

Sala de premsa, Esports

La reobertura del gimnàs de la piscina coberta normalitza i millora el funcionament del Servei Municipal d'Esports

El Servei Municipal d'Esports (SME) de Vila-real acaba de reobrir el gimnàs situat a la piscina coberta Yurema Requena, després de la renovació integral del parquet, que va patir greus danys derivats de les fortes pluges registrades durant el mes de setembre. Després de les tasques de posada a punt, el servei ja funciona al 100% i la situació inicial s'ha normalitzat per complet.

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha recordat que la campanya esportiva 2018-2019 va començar amb una setmana de retard, tot i que es van incorporar nous serveis per als socis i usuaris. "Encara que vam començar una setmana després del que estava previst, els cursos i activitats van funcionar igualment i des de fa alguns dies el servei està de nou al 100%", explica. No obstant açò, destaca que el principal escull que va trobar l'Ajuntament "va venir derivat de la nova situació amb la qual es troben les administracions, arran d'entrar en vigor la nova Llei de contractes, que ha complicat molt els tràmits a totes les administracions públiques". 

L'edil assegura que "cada any intentem introduir noves millores perquè hi haja més varietat i oferta i, gràcies a aquesta remodelació, els usuaris ja han tornat al seu espai habitual de pràctica esportiva, on a més també es realitzen algunes de les 71 classes setmanals dirigides a socis mitjançant el sistema Reserclas". Serralvo agraeix als usuaris la "comprensió demostrada al llarg d'aquestes setmanes".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es