Inici

L'EMT es reforça amb un planter d'actors com a amfitriona de l'Institut de Teatre de Barcelona i prop d'un centenar d'alumnes

dissabte, 24 de novembre de 2018

Visita a les classes de l'EMT

L'Escola Municipal de Teatre de Vila-real (EMT) ha sigut l'amfitriona de la primera sessió de pràctiques de l'Institut de Teatre de Barcelona fora de les comarques barcelonines. Un grup d'alumnes de l'institut català, entre els quals hi ha exalumnes de l'EMT de Vila-real, ha donat una mostra de la Commedia dell'arte, en dues sessions realitzades la setmana passada a la plaça Major. 

"Que l'Institut de Teatre de Barcelona vinga a Vila-real a fer aquesta demostració és un gest d'agrair, ja que es tracta de la primera vegada que aquest centre dramàtic ix de les comarques barcelonines en una activitat d'aquest tipus", assenyala el regidor de Cultura, Eduardo Pérez. "És, també, una mostra del nom que la ciutat de Vila-real té en l'àmbit del teatre; un posicionament que no seria possible sense el gran treball de formació de planter que realitza també l'EMT, amb el seu director, Sergio Heredia, al capdavant", agrega.

Pérez ha visitat recentment les classes de l'EMT, que compta enguany amb prop d'un centenar d'alumnes i sis grups, en funció de nivells i edats. "Aquest curs, la matrícula a l'EMT ha augmentat de forma considerable; aquesta és la millor prova de l'interés que desperta aquesta disciplina entre els vila-realencs", detalla Pérez. El responsable de Cultura destaca també el paper de l'EMT, no solament per a formar futurs professionals, sinó també en el desenvolupament personal de l'alumnat. "L'EMT ajuda a traure les emocions i utilitzar el cos per a la comunicació, com un exercici també de socialització i de millora de les habilitats personals", agrega.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es