Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Benlloch reuneix clubs i esportistes per a abordar la creació d'una pista d'atletisme i ciclisme

tornar Imprimir

dissabte, 24 de novembre de 2018

Sala de premsa, Esports, Ajuntament

Reunió amb clubs de ciclisme i atletisme

Benlloch reuneix clubs i esportistes per a abordar la creació d'una pista d'atletisme i ciclisme

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, la coordinadora general d'Alcaldia, Silvia Gómez, i el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, han reunit representants de clubs de la ciutat per a abordar la creació d'una pista d'atletisme i de ciclisme a Vila-real. La trobada, a la qual estaven convidats l'esportista local Carles Falcó -que va llançar la petició en una coneguda plataforma virtual- i membres del Club Triatló Vila-real, el Club Atletisme Vila-real, el Club Ciclista Vila-real, el Pasarela Lucciola, el Club Ciclista Faustín i el Club Ciclista Campió Llorens, ha servit com una primera presa de contacte que derivarà en una mesa de treball. 

"Som els primers interessats que els nostres esportistes no hagen d'eixir de la ciutat per a entrenar-se i volem donar una resposta efectiva a les seues peticions", assenyala Benlloch. Amb aquest objectiu, s'ha plantejat la creació d'una mesa de treball que comptarà amb un representant de cada club. Aquesta mesa elaborarà una proposta específica amb les necessitats tècniques per a valorar la futura creació d'aquesta pista. "Des de fa un temps treballem en aquest tema, però ja amb el document sobre la taula i amb una quantitat exacta de l'espai que necessiten, podrem ajustar-nos millor a l'hora d'habilitar una pista d'atletisme i ciclisme de característiques òptimes", assegura Benlloch, que també aclareix: "Intentarem solucionar-ho al més prompte possible, però els esportistes han de ser conscients que no serà a curt, sinó a mitjà termini". 

En aquesta línia, l'alcalde ha traslladat als clubs la situació municipal i les dificultats econòmiques que pateix el consistori a causa dels problemes urbanístics heretats. "Hem de ser conscients que les sentències de l'època del PP que ens segueixen arribant llastren qualsevol planificació a curt termini", puntualitza Benlloch.

"Ha sigut una reunió molt fructífera, en la qual l'alcalde els ha explicat quina és la situació actual i els assistents s'han mostrat molt comprensius i implicats en la cerca conjunta de solucions. Hem pres bona nota de les necessitats en l'àmbit del ciclisme i de l'atletisme i ens hem compromés a treballar de la mà per a oferir-los alternatives", valora Gómez. En la reunió, s'han plantejat als clubs diverses possibilitats i "ara són ells els que han de valorar aquestes opcions", agrega.

Tant Gómez com Benlloch, que agraeixen als sol·licitants la proposta realitzada, han posat a la seua disposició els tècnics municipals per a allò que necessiten i destaquen l'ambient cordial durant tota la trobada. "Sabem que, malgrat tot, comprenen la situació que tenim en aquests moments i també entenen que a nosaltres ens dol no poder donar resposta instantània a les peticions que ens arriben, però treballarem per a donar-los una solució al més prompte possible", afirma Benlloch, que recorda que s'espera que la pista bàsica d'atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal estiga preparada per a la pràctica esportiva en breu, la qual cosa suposarà "un primer pas".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es