Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Vila-real commemora dimecres el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona amb un curt i la lectura del manifest

dilluns, 26 de novembre de 2018

Commemoració del 25N

L'Ajuntament de Vila-real commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona amb la projecció d'un curtmetratge i la lectura del manifest aprovat per tots els grups municipals en Ple. Tot i que la commemoració oficial és el dia 25, la cita tindrà lloc aquest dimecres 28, a les 19.00 hores a l'Auditori, on la Regidoria d'Igualtat i el Grup de Dones de Vila-real han programat la projecció del curt Será nuestro secreto, del director local Sergi González. Tot seguit, tindrà lloc un col·loqui i es procedirà a la lectura del manifest contra la violència masclista.

La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, ha animat els veïns a participar en l'esdeveniment. "Entre tots hem de seguir treballant per a sensibilitzar la societat i per a aconseguir un espai de convivència més just i igualitari", assegura Royo. Aquesta iniciativa se suma a la recent campanya impulsada per Igualtat i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), que sota el títol "Trenca el silenci" arriba als comerços de la ciutat per a conscienciar sobre el maltractament.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es