Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

El Fons Valencià per la Solidaritat imparteix a Vila-real un curs sobre desenvolupament sostenible en el marc d'In/Sostenible

tornar Imprimir

dimarts, 27 de novembre de 2018

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

El Fons Valencià per la Solidaritat imparteix a Vila-real un curs sobre desenvolupament sostenible en el marc d'In/Sostenible

El proper dijous 29 de novembre, el Fons Valencià impartirà a Vila-real el tercer dels cursos formatius programats enguany amb els quals es pretén aplicar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) als municipis i valorar la importància dels municipis i la ciutadania per tal de complir l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. 

En aquest acte, participarà per part de la Direcció General de Cooperació i Solidaritat, el cap del Servei d'Anàlisi, Estudis, Promoció i Seguiment de la Generalitat Valenciana, Roger Navarro Domenichelli, i el director de l'Oficina d'Alt Comissionat per a l'Agenda 2030 del Govern d'Espanya, Federico Buyolo. A més, les ponències es completaran amb l'experiència pràctica de l'Ajuntament de Mislata i d'Elx. També hi assistiran membres de la Junta Executiva i equip tècnic del Fons i representants dels municipis participants, com el regidor de Cooperació i Integració i representant de Vila-real en el Fons, Álvaro Escorihuela. 

La metodologia d'aquest curs està orientada a la participació i, per tant, a la creació d'un espai de debat, de reflexió i d'intercanvi d'idees i d'opinions que es tracataran en base a un quadern de treball elaborat pels tècnics del Fons. "És una iniciativa molt interessant, que torna a col·locar Vila-real al lloc de referència en matèria de cooperació de la província", assenyala el regidor de l'àrea. 

Galeria multimèdia

Imatges

Curs del Fons Valencià per la Solidaritat
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es