Inici

L'Ajuntament i Ecovidrio impulsen el reciclatge de vidre entre els establiments hostalers amb una nova campanya i el repartiment de contenidors xicotets de fins a 90 litres

dissabte, 1 de desembre de 2018

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de Vila-real i Ecovidrio iniciaran la setmana que ve una campanya per a facilitar la recollida selectiva de residus d'envasos de vidre en el sector hostaler. La iniciativa començarà amb el repartiment d'una carta explicativa a totes les empreses de l'àmbit de la restauració en la qual s'informarà sobre els beneficis de reciclar aquest material i les principals claus de la campanya. També se'ls distribuiran contenidors de fins a 90 litres perquè puguen separar i dipositar-hi totes les botelles, pots i flascons.

"A més de millorar els objectius de recuperació i reciclat d'aquests envasos, pretenem minimitzar el volum de residus recuperables que acabarien a l'abocador", assenyala el regidor Josep Pasqual Sancho. La campanya ajudarà els establiments a instal·lar en el lloc més adequat el contenidor i comprovarà també si hi ha iglús verds en carrers propers per a, en cas necessari, ressituar els existents. Transcorregut un termini raonable es realitzaran noves visites als establiments implicats per a verificar el funcionament de la campanya, amb l'objectiu de prendre nota per a millorar.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es