Inici

La Fundació Globalis entregarà els seus premis el 14 de desembre a Vila-real

tornar Imprimir

dimecres, 5 de desembre de 2018

Sala de premsa, Innovació

La Fundació Globalis entregarà els seus premis el 14 de desembre a Vila-real

Les empreses que opten als Premis Globalis 2018 ja han defés davant del Jurat les seues candidatures on han explicat perquè són innovadores, el seu model de negoci, la viabilitat econòmica de l'organització o la seua part de responsabilitat social corporativa, entre d'altres aspectes. La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la quarta edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors que estan al front de joves iniciatives empresarials. Els guardons pretenen destacar tant els esforços com les capacitats per a dur endavant els projectes empresarials presentats, mostrant exemples que animen iniciatives paregudes.

El Jurat encarregat de decidir els guardons atorgarà un primer premi valorat en 1.500 euros dos accèssits de 500 euros, a més del Premi Trajectòria i el Premi Vila-real Innpulso que s'atorga amb l'Ajuntament de la ciutat, reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat de Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació. Aquest guardó serà exclusivament concedit per a una empresa que s'ubique o tinga vinculació amb la ciutat.

Aquesta cinquena edició dels Premis Globalis està patrocinada per empreses d'alt nivell de la província de Castelló com ara Vidres, Multiópticas, Fundació José Soriano, Esmalglass-Itaca i Élite Cementos.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es