Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

Vila-real celebra el Dia Mundial de Francesc Tàrrega amb els actes oficials d'homenatge i la presentació de la seua biografia

tornar Imprimir

dissabte, 8 de desembre de 2018

Sala de premsa, Cultura

Vila-real celebra el Dia Mundial de Francesc Tàrrega amb els actes oficials d'homenatge i la presentació de la seua biografia

El proper divendres, 14 de desembre, se celebraran a Vila-real els actes oficials d'homenatge a Francesc Tàrrega, coincidint amb la vespra del seu Dia Mundial. A més de la marxa cívica en la qual autoritats, associacions i públic en general honraran l'il·lustre guitarrista dipositant una corona de llorer en el bust del carrer de Bayarri i a la casa natalícia, prèviament, a les 17.30 hores, es presentarà el llibre sobre Francesc Tàrrega, una biografía documental, escrita pel guitarrista i professor Adrián Rius, acte que tindrà lloc a la sala de la Comunitat de Regants.

El llibre, que ve acompanyat per un CD en el qual l'autor interpreta peces de Tàrrega, compta amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vila-real i amb la participació d'Orphenica Lyra i la Fundació Bancaixa de Sogorb. Una vegada finalitze la presentació del llibre es reunirà la comitiva que, com tots els anys en tan assenyalada data, retrà homenatge al cèlebre guitarrista i compositor.

Posteriorment, a les 19.30 hores tindrà lloc una audició acadèmica de guitarra a l'Auditori, a càrrec dels alumnes del Conservatori Mestre Goterris, que recordaran al guitarrista.

"Com es pot comprovar, Vila-real no oblida un dels seus veïns més il·lustres, que va aconseguir portar el nom de la ciutat per tot el món en un moment molt diferent a l'actual, amb menys facilitats, i que és conegut per milions de persones que l'admiren i a dia d'avui segueixen recordant i reinterpretant la seua música", afirma el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, al mateix temps que anima tots els veïns i seguidors de Tàrrega a participar en els actes institucionals i en la presentació de la seua biografia.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es